April 15, 2022

Heategevuslik oksjon Ukrainlaste abistamiseks

Motorsport

Head inimsed,


Ukrainas toimuv Venemaa agressioon Ukraina riigi ja rahva vastu puudutab meid kõiki omal moel. Mul on siiralt hea meel näha, et nii paljud meist panustavad iga päev, et aidata neid, kes seda kõige enam vajavad. Kahjuks kestab agressioon edasi, mis tähendab, et ka toetus peab jätkuma. Seepärast olen otsustanud aidata viisil, mis on mulle jõukohane.

 

Käesoleva nädala kolmapäeval avasin oma facbeooki lehel heategevusliku oksjoni Ukraina toetuseks, mis kestab seitse päeva ja lõpeb 20. aprillil 2022. Oksjonile panen müüki oma  FIA Autoralli MM-sarja hooaja vesti. Tegemist on vestiga, mida olen kandnud viimased neli hooaega. Seda vesti kandes olen töötanud umbes 40 MM-rallil erinevatel kontinentidel kogu maailmas, alustades Euroopast ja lõpetades Lõuna-Ameerika ning Austraaliaga. Selle töö raames olen toonud teieni autoralli MM-sarja ehedad ja eredamad hetked. Enda poolt signeeritud vesti panen nüüd müüki ja saadud tulu annetan Ukraina toetuseks. Vesti alghind on 250 eurot. Pakkumised palun teha postituse alla kommentaariumisse. Vesti omanikuks saab kõrgeima pakkumise tegija. Oksjon on avatud kuni järgmise nädala kolmapäeva, s.o 20. aprilli õhtul kella 21.00 Eesti aja järgi. Oksjoni võitjale kingin enda foto 8-kordsetest autoralli maailmameistritest Sebastien Ogierist ja Julien Ingrassiast Sardiinia MM-rallilt, mis tõi mulle autoralli MM-sarja 2019.a hooaja parima foto tiitli.

 

Ukraina sõduritel on täna enim vaja liikumiseks sõidukeid, samuti kiirabiautosid haavatute transportimiseks, aga ka rahalisi vahendeid sõjapõgenike toetamiseks. Selleks, et abi jõuaks võimalikult õigesse kohta, suhtlen pidevalt oma sõpradega Ukrainast. Nemad aitasid mul valida  just selle koha, mida hetkel oleks kõige enam tarvis abistada. Täpsem info selle kohta, kuhu saadud tulu annetan, on leitav järgmiselt lingilt - https://www.facebook.com/sptk.org.ua. Tegu on Ukrainas tegutseva televisiooni ja filmitegijate liiduga, mis sõja puhkedes reorganiseeris end ning muutus kiiresti üheks suurimaks vabatahtlike ühinguks Ukrainas, mis aitab nii Ukraina armeed kui ka tavakodanikke.

 

Kutsun Sind üles aitama ja jagama seda postitust, et selle abil saaksime koguda võimalikult suure rahasumma Ukraina toetuseks.

 

Slava Ukraini! 


Autoralli MM sarja 2019.a parim foto /PH: Timo Anis/